Menu
The Comedy Store återvänder till Sverige 2024!

The Comedy Store återvänder till Sverige 2024!

24 jan kl: 12:00

The Comedy Store, födelseplatsen för alternativ komedi i Storbritannien, har introducerat stjärnor som Michael McIntyre, Eddie Izzard och Jimmy Carr som nu alla strålar på världsscener. Upplev komedi i världsklass när Comedy Store återvänder till Sverige, exklusivt på The Laugh House med Jonathan Rollins som kvällens host. Komikerna för kvällen är inga mindre än Jack Hester, James Nokise och Matt Stellingwerf. Missa inte chansen att skratta högt med dessa stjärnor.

Biljetter via LiveNation.se!

James Nokise
Prisbelönte komikern James Nokise är en mångsidig talare, hyllad teaterskapare, dramatiker, krönikör, berömd samhällskommentator och... kycklingkonversationalist, som kopplar samman publiken med en tvärvig humor och ärlig inblick. Vinnare av New Zealand Fred Award 2021 och 5 stjärnor i The Scotsman, är Nokise en publikfavorit med internationell framgång.

Matt Stellingwerf
Förbered dig på en oförglömlig kväll med den högt ansedde komikern Matt Stellingwerf! Med fyra priser från NZ Comedy Guild, inklusive Best Newcomer, och en nominering för den prestigefyllda Billy T Award, är Matt en mästare på att kombinera avslappnad stil med självsäkerhet. Från kärlek och mental ohälsa till galna intervjuer med seriemördare på Death Row, bjuder Matt på skratt i världsklass.

Jack Hester
Allas favorit Jack Hester kommer garanterat få dig att röra på smilbanden. Finalist i tävlingen "British Comedian of the Year 2023", Jack Hester är en irländsk komiker och en av de framstående stjärnorna på den brittiska stand-up-scenen.

Datum 2024
16 februari – The Laugh House (Scandic Klara), Stockholm

Kommande Comedy Store datum 2024
17 maj – The Laugh House (Scandic Klara), Stockholm
15 november – The Laugh House (Scandic Klara), Stockholm

Biljetter
Biljetter via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad