Menu
THE CURE GÖR TVÅ ARENASPELNINGAR I SVERIGE NÄSTA ÅR

THE CURE GÖR TVÅ ARENASPELNINGAR I SVERIGE NÄSTA ÅR

6 dec kl: 11:00

De har släppt tretton album, sålt över 30 miljoner skivor, vunnit flertalet priser och turnerat världen över. 2019 blev de invalda till Rock and Roll Hall of Fame och det råder inga tvivel om att The Cure är ett av de mest inflytelserika banden genom tiderna. Efter en lång väntan kan bandet äntligen meddela att de åker ut på turnén ”Cure Tour Euro 22” – med två stopp i Sverige! Den 10 oktober kommer de till Avicii Arena i Stockholm och den 13 oktober till Scandinavium i Göteborg!

Biljetter släpps på torsdag den 9 december klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar onsdag den 8 december klockan 09:00 och är tillgängligt under 24 timmar. Bli medlem via LiveNation.se!

Våren 1979 släppte The Cure sitt debutalbum ”Three Imaginary Boys” som togs emot väldigt väl av kritiker och lyssnare. Samtidigt som bandet började att turnera släpptes ”Boys Don’t Cry” och ”Jumping Someone Else’s Train”. Sedan dess har låtar som ”Just Like Heaven”, ”Lovesong”, ”Close To Me” och ”Friday I’m In Love” fått deras fanskara att fortsätta växa över hela världen.

The Cure var ett av de första alternativa banden som placerades på topplistorna och som fick kommersiell framgång i en era där alternativ rock ännu inte etablerat sig. Under ledning av gitarristen och sångaren Robert Smith förblev bandet ett populärt dragplåster under hela 90-talet och de sålde miljontals med skivor.

The Cure har tilldelats ett flertal olika priser genom åren, inklusive två Brit Awards för ”Best British video” med ”Lullaby” 1990 och ”Best British Group” 1991. 2019 firade bandet sitt 40-årsjubileum och släppte i samband med det ”40 Live: CURÆTION-25 + Anniversary”, ett live album från deras framträdanden på Meltdown och Hyde Park 2018 i sin helhet.

Vi längtar efter att få välkomna de levande legenderna The Cure till Sverige för två fantastiska arenashower!

Datum 2022
10 oktober – Avicii Arena, Stockholm
13 oktober – Scandinavium, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps torsdag 9 december klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar onsdag den 8 december klockan 09:00 och är tillgängligt under 24 timmar. Bli medlem via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press(Snabel)livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad