Menu
THE LAST PILLOWTALK – PEG OCH PENNY PARNEVIK TAR FARVÄL AV DEN HYLLADE PODCASTEN

THE LAST PILLOWTALK – PEG OCH PENNY PARNEVIK TAR FARVÄL AV DEN HYLLADE PODCASTEN

23 sep kl: 08:10

Efter fem år och 235 avsnitt är det dags för ett känslosamt farväl av en podd som fått tusentals lyssnare att skratta, gråta och framför allt fått dem att känna igen sig. Under avskedet får dessa lyssnare, även kallade Pillowtalkers, en chans att vara med på plats. Den 28 och 30 november bjuder Peg och Penny Parnevik in till The Last Pillowtalk – live på Scalateatern i Stockholm och Stora teatern i Göteborg.

Biljetter släpps imorgon fredag kl 10.00 via LiveNation.se

I slutet av 2016 flyttade Peg och Penny in i deras första, gemensamma lägenhet. Peg var nykär och Penny hade precis fått sitt hjärta krossat. Ur alla samtal systrarna emellan, om kärlek, relationer, sex och ämnen som är kvinnors vardag men som inte alltid pratas öppet om, föddes podcasten ”Pillowtalk”. I snart fem år har lyssnare följt livet bakom sociala medier och TV-kameror och varit en del av alla samtal systrar emellan. Från uppbrott till barnafödande, från offentliga bråk till framgångssagor.

Den 28 och 30 november tar Peg och Penny farväl till sitt Pillowtalk genom ett sista samtal, systrar och lyssnare emellan. 

”Vi har vuxit upp tillsammans med våra Pillowtalkers. Vi är tacksamma för allt vi har upplevt tillsammans och att vi har lyckats skapa en sorts familj, ett community. Det känns väldigt bittersweet men vi är på en helt annan plats i livet nu och redo för nya projekt. Därför vill vi hedra allt Pillowtalk är och bjuda in våra lyssnare till ett sista talk och ge tillbaka av all den kärlek vi fått. A night to remember – vi ses i höst <3”

Lyssna på det sista avsnittet av podden här.
Biljetter till The Last Pillowtalk släpps imorgon den 24/9 kl 10.00 via LiveNation.se.

Datum:
28/11 – Scalateatern Stockholm
30 /11 – Stora Teatern, Göteborg

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad