Menu
Thomas Stenström till Live på Liseberg

Thomas Stenström till Live på Liseberg

14 mar kl: 09:00

Thomas Stenström figurerar ständigt på topplistorna och fyller idag de största arenorna i Sverige. Till sommaren är det dags att återigen möta publiken och den 2 september avrundar han hela konsertsommaren på Liseberg på Stora Scenen.

Thomas Stenström har en särskild förmåga att beröra alla som nås av hans musik, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.

Uddevalla-sonen Thomas Stenström gjorde sin debut 2012 och blev kort därefter en artist på allas läppar, kanske mest tydligt med 2014 års hitsingel ”Slå mig hårt i ansiktet”. Numera har han otaliga låtar på topplistorna på meritlistan och hör till vår tids mest omtyckta musiker i Sverige. Med sitt unika handlag för både text och musik hyllas han för att beröra på alla nivåer. Med Grammis- och P3 Guld-nomineringar fortsätter framgången i form av utsålda arenor och turnéer. Till sommaren möter han åter publiken och den 2 september intar han Stora Scenen på Liseberg.

För mer information, kontakta:

Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg på per.alexanderson@liseberg.se eller +46 70 299 53 73

Sofia Wikstedt, PR-koordinator på Liseberg på sofia.wikstedt@liseberg.se eller +46 73 578 94 99

Liseberg firar 100-årsjubileum

2023 firar Liseberg 100 år som nöjespark. I ett sekel har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet och göteborgarnas mest älskade mötesplats. En magisk plats där människor upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. Jubileumsfirandet inleds med en grandios premiär i april med nya attraktionen Luna och inte minst det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det blir ett år kantat av glädje, värme och massor av firande i alla dess former.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad