Menu
Thomas Stenström släpper singeln ”Andas in andas ut” 21 april & annonserar nya albumet SUPERLATIV 97

Thomas Stenström släpper singeln ”Andas in andas ut” 21 april & annonserar nya albumet SUPERLATIV 97

19 apr kl: 08:30

Grammisnominerade Thomas Stenström släpper albumet SUPERLATIV 97 den 13 oktober. Självhjälpslåten ”Andas in andas ut” var sista pusselbiten att adderas på skivan, nu släpps den som första singel den 21 april.

’Andas in andas ut’ är frasen man säger till någon som får panik. Jag är förvånad att jag inte kommit på det innan. Men väldigt glad att jag kom på det nu. - Thomas.

Thomas Stenström är en av Sveriges mest uppskattade artister. Med sina träffsäkra melodier och texter har han försett oss med tidlösa hits som fått folkhav runtom i landet att sjunga med i allsång. Förra året släppte han sommarens anthem ”Sista sommaren”, ”Gråter om du vill” med Miriam Bryant och "Väntar på en solig dag" - hans egen tolkning av husguden Bruce Springsteens ”Waitin’ On A Sunny Day”.
För sina prestationer är han dubbelt Gramminsnominerad; Årets Textförfattare & Årets Artist (andra året i rad).

2022 var ett gigantiskt liveår för Thomas. Fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp och framgångssagan Dreamer Tour som rullade vidare under höst & vinter inkl. fyra utsålda gig på Pustervik. ”Utsålt” var återkommande, och publiken kunde till synes inte får nog av Thomas & hans eminenta band. På P3 Guld nominerades de till Guldmicken & stängde galan med ett storslaget livenummer.

I sommar åker Thomas ut på turné med över 20 stopp. Premiär blir det på Lollapaloozas stora scen den 30 juni. Mer om turnén här.

Spotify I Youtube I Instagram I Tiktok

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad