Menu
THÅSTRÖM BEKRÄFTAD SOM SPECIAL GUEST TILL THE ROLLING STONES

THÅSTRÖM BEKRÄFTAD SOM SPECIAL GUEST TILL THE ROLLING STONES

25 maj kl: 09:00

I sommar åker The Rolling Stones ut på sin efterlängtade turné SIXTY i samband med firandet av deras 60-årsjubileum. Turnén startar i Madrid den 1 juni och fortsätter sedan vidare till Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Schweiz, Italien, Belgien, Österrike, Frankrike och Sverige.

Hela turnén avslutas på svensk mark på Friends Arena i Stockholm den 31 juli och bandet kan nu avslöja att Thåström blir special guest under konserten!

Biljetter till konserten den 31 juli på Friends Arena finns ute nu via LiveNation.se

Att agera special guest är minst sagt något utöver det vanliga för Thåström, men möjligheten att få öppna för Rolling Stones på turnéavslutningen 31 juli ser han själv som en stor ära.

Thåström förklarar att:
”Det blir inte större, jag har varit ett fan sedan första singeln Come On 1963”.

Att hyllningar har regnat över Thåström under hans turné Dom Som Skiner är svårt att förneka och hela turnén avslutades på bästa sätt i ett fullsatt Avicii Arena för bara några dagar sedan. Aftonbladet skriver “Som liveartist är det Thåströms mest imponerande egenskap, han slutar aldrig att sjunga sitt allra yttersta. Ingen känsla eller stavelse får gå förlorad.” och det råder inga tvivel om att Thåström live är en helt unik upplevelse.

The Rolling Stones är tillbaka där de hör hemma, ute på vägarna i Europa, på scen framför fulla arenor med en ny show och en helt ny produktion. På SIXTY kommer de ha fortsatt sällskap av Steve Jordan på trummor och bandet kommer att bjuda fansen på en unik setlist, fullspäckad av klassiker blandat med ett urval oväntade låtar från deras arkiv.

Rolling Stones turné SIXTY följer upp den enorma framgången som blev av den kritikerrosade turnén No Filter i USA, där bandet spelade på utsålda arenor över hela landet och som sålde över en halv miljon biljetter under hösten 2021.

Vi ser fram emot att se Thåström som special guest till The Rolling Stones på Friends Arena 31 juli!

Datum 2022
31 juli - Friends Arena, Stockholm

Biljetter
Biljetter ute nu via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad