Menu
Tomten och Bocken rider igen – en slags julshow på turné med Måns Zelmerlöw och Per Andersson

Tomten och Bocken rider igen – en slags julshow på turné med Måns Zelmerlöw och Per Andersson

19 apr kl: 10:02

Måns Zelmerlöw och Per Andersson åker på turné med julshowen Tomten och Bocken – Rider igen. Det blir 12 arenor över hela Sverige med start den 25 november i Nyköping. Det utlovas maximalt med underhållning och julkänsla!

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

”Ända sen vår förra julshow har jag och Måns pratat om att göra nåt ännu fläskigare men i samma anda! Så med nu när vi har ett stort band och en fet show känns det inte bara jäkligt kul att få tomta och bocka sig ett varv till, det känns som ett enda stort ÄNTLIGEN! ” – Per Andersson

”Tomten och Bocken är bland det roligaste jag gjort och sorgen när vi tvingades lägga ner efter endast 7 föreställningar pga nya restriktioner, var enorm. Att vi nu får göra en ny, arenaversion med extra allt, gör mig så vansinnigt glad och jag är säker på att både jag och publiken kommer få skratta oss igenom julen -23!”Måns Zelmerlöw

Turné

25/11 Nyköping, Rosvalla Arena
30/11 Halmstad, Halmstad Arena
1/12 Malmö?, Malmö? Arena
2/12 Växjö?, Vida Arena
6/12 Eskilstuna, STIGA Sports Arena
7/12 Stockholm, Avicii Arena
8/12 Karlstad, Löfbergs Arena
9/12 Helsingborg, Helsingborg Arena
13/12 Örebro, Conventum Arena
14/12 Kristianstad, Kristianstad Arena
15/12 Göteborg, Scandinavium
16/12 Linköping, Saab Arena

Biljetterna släpps onsdag den 26 april kl. 10:00 och bokas via Showtic.se & Ticketmaster.se

Tomten och Bocken – rider igen, genomförs tillsammans med Ett socialt sammanhang, United Stage och 2 Entertain.

PR – Helene Wigren
+46 70 7527605
Helene.Wigren@prbeyond.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad