Menu
Tove Lo klar för Way Out West!

Tove Lo klar för Way Out West!

24 mar kl: 10:00

Way Out West, festivalen som går av stapeln mellan den 10-12 augusti i Slottsskogen i Göteborg, har redan låst in artister som Blur, Håkan Hellström, boygenius, Caroline Polachek och Wizkid. Idag fylls programmet på med en av Sveriges allra största popstjärnor alla kategorier – Tove Lo.

Tove Los genombrott var, precis som hennes musik, djärvt och omedelbart. ’Habits’ innebar inte bara en expansion av gränserna för kvinnligt historieberättande utan placerade också Lo i första ledet av samtida, futuristisk musik. En position som den svenska superstjärnan inte bara behållit utan också förstärkt under det senaste decenniet. Idag finns det få artister som kan konkurrera med Tove Lo när det kommer till att skapa rå, sexig, smart och bekännande popmusik och hennes CV innehåller förutom otaliga hits också samarbeten med artister som Coldplay, Charlie XCX, Martin Garrix och Kylie Minogue. På fjolårets hyllade ’Dirt Femme’, hennes femte album så här långt, lägger Lo till ytterligare nyanser till hennes redan inkluderande koncept av femininet och visar sig mer sårbar än någonsin. Vi är stolta att välkomna en av popmusikens mest innovativa och orädda artister till Way Out West.

Way Out West 2023 går av stapeln mellan den 10–12 augusti i Slottsskogen i Göteborg. De tre första Early Bird-kategorierna är redan slutsålda, och nästa variant (2195 SEK) är släppt nu via festivalens hemsida. Sedan en tid tillbaka finns även biljetter för en- och två dagar ute till försäljning. Fler akter tillkommer löpande.

KLARA ARTISTER FÖR WAY OUT WEST 2023:

Håkan Hellström
Blur [UK]
Wizkid [NG]
boygenius [US]
Tove Lo
AURORA [NO]
DEVO [US]
The Soundtrack of Our Lives
V**gra Boys
King Gizzard & The Lizard Wizard [AUS]
Sam Fender [UK]
Omah Lay [NG]
D-Block Europe [UK]
José González: Veneer 20th Anniversary Show
Caroline Polachek [US]
Bladee
Amyl & The Sniffers [AUS]
TV Girl [US]
Oxlade [NG]
Kerri Chandler [US]
The Blessed Madonna [US]
Black Sherif [GH]
Shygirl [UK]
Uncle Waffles [SZ]
Jockstrap [UK]
DOMi & JD Beck [FR / US]
¥///0 $#£[[

Fler artister tillkommer.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad