Menu
TURNÉ OCH VIDEO. Eric Palmqwist ger oss värme på vår- och försommarturné - Missa inte livevideon till titelspåret

TURNÉ OCH VIDEO. Eric Palmqwist ger oss värme på vår- och försommarturné - Missa inte livevideon till titelspåret "Värmen"

31 mar kl: 14:30

Att se Eric Palmqwist live är som att få en varsam smekning över kinden. Han får dig att känna, känna efter, minnas tillbaka, blicka framåt och inse att det var exakt precis det här du behövde just nu. Eric Palmqwists senaste album “Värmen” har hyllats av den svenska krtikerkåren. Efter att ha smygstartat sin vår- och försommarturné med stödkonserten “Hjälp Ukraina!” på Templet i Stockholm, där man samlade in över en kvarts miljon kronor, leder nu turnévägen vidare ut i Sverige. 20 mars - Stockholm, Templet26 mars - Visby, Joda1 april - Uppsala, Reginateatern 2 april - Gävle, Sjömanskyrkan/Gävle Musikhus23 april - Ljusdal, Röda Kvarn27 april -Stockholm, Mosebacke ETB 10 juni - Göteborg Skeppet 11 juni - Mariefred, Skottvångs GrufvaEn liten försmak av vad vi kommer att få höra kommer här i form av en one-take livevideo till titelspåret på albumet, “Värmen”. Videon är gjord av dokumentärfilmaren Terese Mörnvik. 
SE VIDEON TILL "VÄRMEN" HÄR  Borås Tidning ”Nu släpper Palmqwist Värmen och därmed fullbordas en trilogi som sammantaget är något av det bästa en svensk låtskrivare åstadkommit de senaste åren.”Gaffa "Det är som att återuppleva sig själv. Som människa, med fel och brister. På riktigt."Nöjesguiden "Det är vackert låtskriveri med melodier som redan känns klassiska."Hymn "I sina allra vackraste stunder låter Värmen fullkomligt tidlös och tycks snarare blicka åt den svenska vistraditionen."Zero Magazine ”Finstämd, vemodig och innerlig popmusik för en tänkande och kännande publik.”Hifi & Musik ”Det är kvalitetspop rakt igenom”

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad