Menu
United Stage växer och stärker upp managementsidan med Johan Lindquist som senior manager

United Stage växer och stärker upp managementsidan med Johan Lindquist som senior manager

23 feb kl: 11:55

Som en del i att bli Nordens största och mest kompletta artistbolag stärker nu United Stage upp managementavdelningen. Meriterade Johan Lindquist börjar som senior manager och kommer tillsammans med Anders Larsson jobba med de största artisternas långsiktiga karriärer.

Johan Lindquist har jobbat på Universal i 18 år fram till 2019 då han flyttade till nya utmaningar i Shanghai.

På Universal började han som marketing manager på den internationella avdelningen för att sedan gå vidare som A&R och projektledare på den lokala avdelningen. Johan Lindquist startade och drev etiketten Svenska Inspelningar innan han tog steget upp och blev ansvarig för hela den lokala avdelningen på Universal Music. Där blev han involverad i de flesta projekten under perioden.

Nu ta han nästa steg och går in som senior manager på United Stage.

”– Det är både spännande och kul att få komma tillbaka till musikbranschen och jobba med ett så etablerat bolag som United Stage med Markus Wiking i ledningen och en så stark och erfaren profil som Anders Larsson. Jag har vid många tillfällen suttit på andra sidan bordet i möten med Anders och alltid imponerats av hans lugn, analytiska förmåga och viljan att försöka hitta lösningar. Jag ser nu fram emot att sitta på samma sida och se till att våra artister får de bästa förutsättningarna.
/ Johan Lindquist, senior manager United Stage

"– Det är så otroligt kul att stärka upp United Stages managementorganisation med en så kompetent och senior person som Johan. Hans starka A&R-kompetens och erfarenhet från skivbranschen ger oss en ännu större bredd i vårt arbete. Ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans!"
/ Anders Larsson, grundare och agent/manager United Stage

"– Med otroligt meriterade Johan Lindquist som senior manager hos oss kan United Stage växa ytterligare och framgångsrikt hjälpa våra management-artister till långa karriärer. Anders Larsson och Johan kommer leda ett team med stor erfarenhet kring artistmanagement och livekarriär."
/ Markus Wiking, VD United Stage


Kontakt:
Johan Lindquist, senior manager United Stage
johan.lindquist@unitedstage.se

+46 70 993 69 90

Anders Larsson, grundare och agent/manager United Stage
larsson@unitedstage.se

+46 70 440 41 13

Markus Wiking, VD United Stage
markus@unitedstage.se
+46 76 076 50 92

I augusti 2020 meddelades att de tre nordiska musikagenturerna United Stage, United Stage Norge och Copenhagen Music gör en strategisk sammanslagning under namnet United Stage Group - ett nordiskt livebolag för dagens och morgondagens stjärnor. Nordic CEO för United Stage Group är Jimmi Riise.

United Stage bildades 1984 och representerar idag närmare 250 artister och genomför årligen över 3 000 arrangemang i Sverige, Norge och Danmark. Artister som Viktor Leksell (SE), Lars Winnerbäck (SE), Molly Sandén (SE), Hov1 (SE) Darin (SE), Melissa Horn (SE), bob hund (SE), Junior Brielle (SE), Danny Saucedo (SE), Smith & Thell (SE), CC Cowboys (NO), Frida Ånnevik (NO), Oslo Ess (NO), Lukas Graham (DK), Suspekt (DK), Rasmus Seebach (DK), Medina (DK), med flera finns på rostern. Förutom sin verksamhet som agenter, turnéproducenter och konsertarrangör driver United Stage artistmanagement för ett 20-tal artister och genomför även stora företagsevent.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad