Menu
Sven-Ingvars klara för Live på Liseberg

Sven-Ingvars klara för Live på Liseberg

9 mar kl: 09:00

Sven-Ingvars har blivit ikoner inom svensk populärmusik. Med en enorm låtskatt och trogen fanskara i ryggen ger sig den långlivade värmländska institutionen ut på en sommarturné som når Liseberg den 7 juli då bandet intar Stora Scenen.

– Sven-Ingvars är ett klassiskt band inom svensk populärmusik. Det blir en härlig kväll att se fram emot, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.

Med hela 55 låtar på Svensktoppen har Sven-Ingvars musik fyllt många tusen dansgolv genom åren. Hits som “Två mörka ögon”, “Sommar och sol” och “Torparrock” är svenska klassiker som i princip alla kan nynna melodin till.

Historien om bandet började redan 1956 i den lilla värmländska orten Slottsbron. Då var det Sven-Erik Magnusson som frontade som sångare. När han gick bort 2017 togs den rollen över av sonen Oscar Magnusson. Sommaren 2023 är det återigen dags för Sven-Ingvars att ge sig ut på turné, denna gång med siktet inställt på Stora Scenen på Liseberg dit de kommer den 7 juli.

För mer information, kontakta:

Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg på per.alexanderson@liseberg.se eller +46 70 299 53 73

Sofia Wikstedt, PR-koordinator på Liseberg på sofia.wikstedt@liseberg.se eller +46 73 578 94 99

Liseberg firar 100-årsjubileum

2023 firar Liseberg 100 år som nöjespark. I ett sekel har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet och göteborgarnas mest älskade mötesplats. En magisk plats där människor upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. Jubileumsfirandet inleds med en grandios premiär i april med nya attraktionen Luna och inte minst det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det blir ett år kantat av glädje, värme och massor av firande i alla dess former.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad