Menu
Vi ser fram emot Sweden Live! Skall vi ses på en kaffe?

Vi ser fram emot Sweden Live! Skall vi ses på en kaffe?

13 jan kl: 12:24

"Det är första gången vi är med som medarrangör för Sweden Live och det skall bli superkul att träffa er! Många arrangörer och kollegor har vi jobbat med sedan starten och det ska bli inspirerande att dela några dagar tillsammans och visa upp Kulturaktiebolaget." säger Ki Sandholm, VD/Agent

På Sweden Live har vi med oss flera showcase-akter. Bland annat Patrik Isaksson med band som spelar musik från sitt nya album som släpps i vår. Dessutom kommer Labbe Grimelund och Finn Björnulfson som vanligtvis sköter rytmsektionen hos Håkan Hellström att spela med sitt Bongo Riot. Kulturaktiebolaget arrangerar även ett seminarium med Fredrik Strage, där han pratar om Festivalfloppar – ett smakprov ur sin kommande show som åker på turné i sommar.

"Ni kommer omöjligt att kunna stå still när Bongo Riot äntrar scenen med sina rytmer! De är grymma! Även Patrik Isaksson nya låtar och band låter fantastiskt bra – första plattan på 13 år. Vi ses på mässan och dansgolvet!" fortsätter Björn Lycklig Wallgren, Agent/Manager

På mässan blir det även akustisk showcase av Jesper Lindell, Byråkrat samt Ulf Nilsson. Håll utkik vid vår monter för tider!

Vilka är Kulturaktiebolaget?
Passion, kreativitet & lycklig galenskap! Para det med en rejäl slev strategi och ekonomi. Då har du ett artistbolag som jobbar med både hjärta och hjärna. Vi har vårt huvudkontor i Örebro men även en liten hub i Stockholm. Vi är bad-asses på att sätta turnéer, arrangera festivaler, kränga biljetter, fylla arenor, skapa nya scener och sälja in omöjliga grejer. Från slakthus till trädgårdsspelningar. Vi jobbar med allt ifrån jazzstjärnor till Sveriges största komiker.

I vår mässfolder eller på kulturaktiebolaget.se kan du läsa om vilka av våra artister som skall ut på turné. Kanske är du sugen på att arrangera en helt egen konsert hemma i din trädgård? Då skall du spana in vårt projekt TrädgårdsLive.

"Jag kommer även berätta om vårt superroliga projekt för barnfamiljer som du kan boka till din stad i sommar. Det heter Barnkalasfestivalen och är en ambulerande och inkluderande familjefestival dit alla är välkomna. Pettson & Findus, Mamma Mu, Disneyshow med Annika Herlitz och magishow med Daniel Kane. Sugs in i en förtrollad värld!" berättar Magnus Tunmats, Producent

Kom, tävla och häng med oss i montern!
Vi plockar med oss kaffemaskinen, har strängat om gitarren och lånar gärna ut polaroidkameran! I montern kommer vi även ha en tävling där ni kan vinna en helkväll med hotellövernattning på vår egen festivalarena Humlehagen.

Vill du boka ett möte med oss?
Mejla oss gärna här. Annars ses vi säkert i vimlet! ????

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad