Menu
VIDEO. Self Deception hyllar det svenska blåljuset med videon till

VIDEO. Self Deception hyllar det svenska blåljuset med videon till "Legends"

3 mar kl: 08:00

Efter självutlämnande “Intoxicated Haze” släpper nu Self Deception nya singeln “Legends” - en storslagen hyllning till Sveriges blåljuspersonal. Från lyftet i refrängen till låtens tunga breakdown är “Legends” en perfekt avvägning mellan sött och salt och en låt som klippt och skuren för rock-arenorna.

>>> SE VIDEON HÄR <<<

Bandet berättar:
"Videon spelades in i minusgrader i en lada utanför Rimbo tillsammans med den episke filmaren Ted Lindén.

Han har ett öga och en energin som smittar av sig genom linsen och det hoppas vi framgår av slutmaterialet. Det svettades lika mycket bakom som framför kameran. Vi vill hylla dom som kämpar för oss i vårt samhälle. Pandemin har gjort deras viktiga roll ännu tydligare. "Legends" representerar vår uppskattning av deras hjältemod."

I videon syns: 

Polis - David Karp

Sjuksköterska - Ann-Christin Lindblad

Södra Dalarnas räddningstjänstförbund: 

Fredrik Karlsson

Tobias Eriksson

Daniel Stadin

Ewa Stadin


LYSSNA HÄR

Self Deception består av:

Andreas Clark - sång
Erik Eklund - trummor
Ronny Westphal - gitarr
Patrik Hallgren - bas

Self Deception är ett svenskt band, känt och uppskattat för sin stenhårda melodiska hårdrock med vassa texter om livet; både medlemmarnas egna och andras. Self Deception har skapat en unik mix av svensk och amerikansk rock som har gett bandet ett stort antal följare runt om i världen.

Bandet har alltid strävat efter att testa gränser och utmana. Tidigt 2021 släppte de sin första låt på svenska, en cover av Victor Leksells “Svag”. Låten gick rakt in i hjärtat på de skandinaviska fansen och snurrade bl a på de svenska P4-stationerna. Sommaren 2021 kom “Stockholm Hearts”, där vi även kunde se Thorsten Flinck i videon och under hösten släpptes den självutlämnande “Intoxicated Haze”.

SPOTIFY | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad