Menu
VISA ny huvudpartner för Live Nations festivaler i Norden

VISA ny huvudpartner för Live Nations festivaler i Norden

9 jun kl: 10:59

Visa, ledande inom digitala betalningar, inleder ett nytt och omfattande nordiskt partnerskap med Live Nation, ledande arrangör av festivaler, konserter och evenemang.

I sommar får de främsta nordiska festivalerna, arrangerade av Live Nation, VISA som en omfattande partner. Samarbetet ska verka för säkra betalningar och ännu effektivare köer. VISA går in som partner till festivalerna Lollapalooza, Summerburst och Way out West i Sverige, Copenhell och Heartland Festival i Danmark, Bergenfest och Neon Festival i Norge samt Blockfest i Finland.

– Vi är väldigt stolta över att vara huvudpartner för Live Nation och deras nordiska festivaler i sommar. Musik kan inkludera alla, överallt, och vara en katalysator för att föra människor tillsammans och nå utöver vad som förväntas. Vi ser fram emot att skapa unika upplevelser som kommer att kommas ihåg av fansen i många år framöver, säger Philip Konopik, Regional Manager Nordic & Baltics på Visa.

På festivalerna kommer VISA lyfta de innovativa lösningarna på flera sätt. Tillsammans kan VISA och Live Nation skapa en sömlös upplevelse och en gemensam vision om att människor ska få mötas och njuta av livemusik utan onödiga hinder.

– Vi är både stolta och glada över att samarbeta med VISA. Vår målsättning är alltid att skapa festivalupplevelser som är oförglömliga, och med VISA ombord som ny huvudpartner kommer det att bli en ännu smidigare upplevelse för våra festivalbesökare runtom i Norden, säger Mårten Larsson, Partnership Director på Live Nation Sverige.

VISA arbetar för ett hållbart samhälle genom bland annat ökad digitalisering och en förflyttning från fysiska kort till att möjliggöra innovativa lösningar som till exempel mobile pay. Hållbarhet och klimatsmarta lösningar är centralt för Live Nations arbete med klimatsmarta festivaler och en del av det större initiativet Green Nation, med konkreta målsättningar för att minska klimatpåverkan.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad