Menu
Water Pistol - Yaeger släpper sitt första smakprov av

Water Pistol - Yaeger släpper sitt första smakprov av "Emotionell rave-pop".

11 nov kl: 08:45

Lägg Yaeger på minnet, artisten och låtskrivaren från Skarpö i Stockholms skärgård, har i stort sett ägnat alla sina 24 år åt att skriva musik och skapa sitt sound.
I tidiga 20 årsåldern lämnade Yaeger ö-livet för London och blev snabbt kontrakterad av Kobalt Publishing UK och har redan flera imponerande internationella samarbeten i ryggen som med Hayden James, Oscar Scheller och Casper the Ghost - och detta är bara början.

Nu står Yaeger redo med singeln "Water Pistol", en låt där hon bryter mark med det något störande och samtidigt ett starkt beroendeframkallande sound på gränsen mellan experimentell elektronisk och känslomässig pop. Eller som Yaeger själv kallar det; "Emotionell rave-pop".

-Jag antar att refrängen speglar hur barnslig man kan vara när man precis blivit kär. Du tenderar att göra vad som helst i världen, bara för att vara nära den personen. Och för att vara ärlig, är inte vattenkamp det ultimata tricket?
Säger Yaeger.

Tidigare har Yaeger släppt musik på egen label, bla låtarna; "I Don´t Even Know What I´m Saying" och "Infected" som spelades på BBC Radio 1s ”Best new pop”.
Yaeger är featureartist på James Haydens ”Waiting For Nothing” som var den mest spelade låten på Triple J i en månad samt spellistad på både UK Capital Dance och svenska P3.
Låten har nått 8 miljoner streams.

I övrigt har Yaeger samarbetat med MK, Danny L, Harle, 220 Kid, Icona Pop, Weiss, Hit Impulse och Cosmo’s Midnight.

Singeln "Water Pistol" släpps idag den 11 november och är skriven av Hanna Jäger aka Yaeger och Sebastian Furrer, som även producerat tillsammans med Federico Pinna.

Lyssna på "Water Pistol"

TikTok
IG
FB

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad