Menu
Way Out West lanserar egen korv med Peas of Heaven

Way Out West lanserar egen korv med Peas of Heaven

25 jul kl: 11:00

Sedan 2012 har Way Out West varit en helt vegetarisk festival – något som också legat som grund för många kreativa växtbaserade samarbeten. Nu, tio år senare, firar festivalen genom att lansera en korv tillsammans med Peas of Heaven. Möt Way Out Wurst! 

Vi är stolta över det stora steg vi tog 2012 när vi blev en vegetarisk festival. Det var kontroversiellt på den tiden. Men sedan dess har saker ändrats och fler och fler äter vego hela tiden. Way Out Wurst är ett sätt att fira att vi valde helt rätt väg redan för tio år sedan, säger Patrick Fredriksson, grundare av festivalen.

Korven, som är en 100% vegansk, växtbaserad och glutenfri variant av den klassiska Bratwursten är gjord tillsammans med Peas of Heaven, som på kort tid blivit marknadsledare på färsk vego och är specialiserade på just korv.

Vi håller givetvis med Way Out West om att vego är vägen framåt och är väldigt stolta över det här samarbetet. Way Out Wurst är en av våra godaste korvar någonsin. Texturen, tuggmotståndet och kryddningen är bland det bästa vi gjort, säger Marcus Karlsson, VD och grundare av Peas of Heaven.

Korven börjar säljas på utvalda 7-Eleven från och med nästa vecka och till och med Way Out West i Göteborg 11-13 augusti. Men redan idag finns den att beställa på Peas of Heavens webbshop. Självklart går det också att köpa korven på plats i Slottskogen under festivalen.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad