Menu
Miriam Bryant inleder 2025 med en exklusiv klubbturné!

Miriam Bryant inleder 2025 med en exklusiv klubbturné!

30 sep kl: 10:21

Efter en sommar med några utvalda spelningar, där Miriam Bryant främst fokuserat på att färdigställa sitt kommande album, är hon nu redo att återvända till scenen – denna gång i ett mer intimt format än vad vi är vana vid. Den 23 januari startar hon sin klubbturné med åtta stopp runtom i Norden, med premiär i Helsingfors.

Biljettsläpp onsdag 2 oktober kl. 10:00 via Luger.se

Miriams nya album, som släpps i början av 2025, markerar en spännande utveckling där hon utforskar ett mer klubbigt och elektroniskt sound. Den kommande turnén blir därför ett unikt tillfälle att uppleva henne i en mer personlig och nära miljö, vilket speglar den energi och stämning som präglar albumet.?

Senast Miriam var ute på turné var 2023, då hon delade scen med Veronica Maggio och fyllde stora spelställen runtom i Sverige. I år har hon valt att göra några sporadiska framträdanden, bland annat på VG-listan i Norge, Flow Festival i Finland och Allsång på Skansen. Största delen av året har i stället ägnats åt att färdigställa “Okej att dö”, ett album som inspirerats av klubbscenen och som förväntas visa en ny dimension av hennes artistiska uttryck.

Under 2024 har Miriam hunnit släppa tre singlar från albumet, där samtliga har mottagits med stor entusiasm. Tillsammans har de streamats över 14 miljoner gånger och fått stark radiosupport. Titelspåret “Okej att dö” var först ut och hamnade snabbt på P3:s A-rotation och utsågs till “Veckans P3-hit”. Efterföljaren “Dum” tog sig in på den officiella radiotopplistan och blev “Veckans hitvaring” på RIX FM. Senast släpptes den känslosamma balladen “Regnblöta skor”, som toppade Sverigetopplistan i hela tre veckor.?


Fortsatt framgång utanför Sveriges gränser

Miriam har även fortsatt bryta ny mark utanför Sverige. I Norge uppträdde hon inför över 50 000 personer på VG-listan i Oslo, och i Finland imponerande hon med sitt framträdande på Flow Festival samt samarbetet med Isac Elliot på låten “Otan Kii”, som nådde andraplatsen på den finska topplistan. Hon har även släppt en finskspråkig version av sin hit “Mi Amor”, under titeln “Mustelmilla”.?

Det råder ingen tvekan om att Miriam Bryant är en av Sveriges mest hyllade och älskade artister, vilket hennes två miljoner månatliga lyssnare på Spotify är ett tydligt bevis på.


Turnéplan:

23 jan – Helsingfors, Tavastia

25 jan – Lund, Mejeriet

26 jan – Göteborg, Pustervik

27 jan – Göteborg, Pustervik

30 jan – Oslo, Rockefeller

31 jan – Karlstad, Nöjesfabriken

1 feb – Huskvarna, Folkets park


2 feb – Stockholm, Berns




Presskontakt:


Fanny Larsson
FNY PR
fanny@fnypr.se
073-408 23 60



Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad