Menu
Young Royals-stjärnan och artisten INTI släpper debutsingel

Young Royals-stjärnan och artisten INTI släpper debutsingel

18 nov kl: 16:30

INTI är en 25-årig producent, skådespelare och numera artist som släpper sin debutsingel ”FAN VAD JAG ÄLSKAR DIG”. Han har inte gått någon obemärkt förbi då han innehar en av rollerna i den tokhyllade internationella succéserien Young Royals, där han spelar huvudrollen Simons bästa vän Ayub.

INTIs stora musikintresse började i tidig ålder när han lärde sig att DJ:a på fritidsgården. Efter att ha upptäckt att DJ:s faktiskt även kunde skapa musiken de spelar började han lära sig grunderna till att experimentera med olika ljud och beats. Men det var inte förrän han började i en musikklass under gymnasiet som hans riktiga resa som producent började.

”Jag är uppväxt i en musikalisk familj – alla mina morbröder spelar olika instrument, så jag växte upp med att det alltid jammades i vardagsrummet under våra familjeträffar på söndagar. Min mamma skrev upp mig på olika kurser där jag lärde mig spela piano, gitarr och trumpet – så jag har liksom alltid haft musik runtomkring mig.”, säger INTI.

LYSSNA HÄR

Som producent har INTI jobbat med de flesta artisterna inom svensk hiphop: Madi Banja, Macky, Stor, Einár, Greekazo och 1.Cuz, för att nämna några. Men nu är det dags för INTI att ta plats och axla rollen som artist. Första singeln heter ’FAN VAD JAG ÄLSKAR DIG’ och är en kärleksförklaring till en person som han håller kär.

INTI fortsätter: ”Jag hade inte riktigt planerat att göra egen musik, utan jag märkte av att vissa beats jag gjorde inte riktig passade de artister jag jobbade med. Jag diggade det som fan och började skriva texter till beatet. Sen träffade jag producenten Alex Shield som älskade musiken, så vi två slog ihop våra kloka huvuden, och nu är vi här!”

Inte nog med att INTI är högaktuell med ny musik så har han även en betydande roll i den stora internationella succéserien Young Royals där han spelar Omar Rudbergs bästa vän Ayub. Han medverkar i båda säsongerna som är ute nu på Netflix.

’FAN VAD JAG ÄLSKAR DIG’ heter debutsingeln och är ute NU!

FÖLJ INTI: Instagram I TikTok I Youtube I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad