Menu
STARTA SOMMARENS STORA ROCKFEST, METALLICA GOTHENBURG TAKE OVER, PÅ METALLICA-TÅGET TRAIN 72

STARTA SOMMARENS STORA ROCKFEST, METALLICA GOTHENBURG TAKE OVER, PÅ METALLICA-TÅGET TRAIN 72

1 mar kl: 10:30

Efter förra årets enorma succé med Iron Maidens Train 666 som tog fansen från Stockholm till Göteborg via ett helt unikt eventtåg återskapar vi konceptet tillsammans med MTRX - den här gången inför Metallicas efterlängtade konserter på Ullevi! Tillsammans med Universal och Rockklassiker kommer vi se till att Metallica-fansen får vara med om den ultimata uppladdningen inför Metallica Gothenburg Take Over. Med maximerat innehåll, DJ, överraskningar, mat och dryck ombord på Train 72 startar rockhelgen så snart vi lämnar perrongen!

Biljetter till eventtåget finns ute nu via Ticketmaster.se

“Efter förra sommarens lyckade rocktåg känns det extra kul att ännu en gång få genomföra ett kreativt samarbete tillsammans med MTRX. Redan på Train 72 startar helgens stora rockfest för Metallica-fansen och samtliga passagerare kommer att kunna förvänta sig en resa i äkta rockanda med musik, överraskningar, mat, dryck och mycket mer. Det känns grymt att kunna ge fansen den ultimata uppladdningen inför Metallicas unika spelningar på Ullevi i Göteborg och att vi kan fortsätta att stärka upplevelsen, både före under och efter evenemang”, säger Adam Holmstrand, Partnership Manager Live Nation.

Den 16 och 18 juni förvandlas Göteborg till knutpunkten för alla rockfans när Metallica tar med sin storslagna världsturné M72 till Ullevi! Genom en så kallad No Repeat Weekend kommer de två kvällarna vara helt olika varandra – med två helt separata låtlistor och förband. I Sverige öppnar Volbeat och Mammoth WVH första kvällen, andra kvällen öppnar Five Finger Death Punch och Ice Nine Kills.

Inom en snar framtid kommer vi dessutom avslöja de aktiviteter som kommer att äga rum i Göteborg under helgen. Gör dig redo för en helg i fullskalig festivalanda under Metallica Gothenburg Take Over – 16 till 18 juni i Göteborg!

”Vi är otroligt taggade på Train 72 och att återigen få vara en del av en av årets största musikupplevelser. Efter all positiv respons vi fick förra året på vårt Iron Maiden-tåg kändes det självklart att vi ville göra något liknande igen. Vi är övertygade att unika avgångar som dessa är mer än en resa och vi kommer därför fylla tåget med en exklusiv och skräddarsydd upplevelse för alla riktiga Metallica-fans”, säger Maria Hofberg, kommersiell chef MTRX.

Information om Metallica-tåget:
Datum: 16 juni 2023
Avresa: kl 12:11 från Stockholm med ankomst till Göteborg kl 15:30
Biljettpris: 720 + serviceavgift
Begränsat antal platser.
Notera att konsertbiljett inte ingår.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad