Menu
Espresso House öppnar på Scandinavium

Espresso House öppnar på Scandinavium

13 jul kl: 10:00

I höst flyttar Espresso House in på Scandinavium och blir en av Got Events permanenta hyresgäster. Deras nya coffee shop kommer att vara placerad längs med Skånegatan och ha servering inne på arenan under alla publika evenemang samt ut mot gatan under deras ordinarie öppettider.

– Det känns superkul att välkomna Espresso House till Scandinavium och tillsammans med dem ytterligare höja upplevelsen och bredda utbudet för alla våra besökare. Espresso House är vana vid att serva ett stort antal gäster på kort tid, vilket krävs hos oss med alla välbesökta evenemang och mästerskap vi har på arenan årligen, säger Johan Nyth, försäljningschef på Got Event.

Förutom goda kaffedrycker och fika kommer Espresso House även att bidra till ett bredare utbud av mat på arenan, däribland vegetariska och veganska alternativ. Samtidigt gör de evenemangsstråket mer levande för förbipasserande som kommer kunna ta del av deras goda sortiment.

Espresso House finns idag på över 460 platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Denna öppning blir unik då det är första gången som de öppnar på en arena.

– Vi är väldigt glada över att kunna etablera Espresso House på en så stark och spännande plats som Scandinavium. Det är en destination för många människor och vi hoppas att vårt erbjudande uppskattas och ger besökarna ett mervärde, säger Johan Gederberg, etableringschef på Espresso House Sverige.

Espresso Houses nya coffee shop på Scandinavium öppnar i höst.

För mer information vänligen kontakta:
Johan Nyth, försäljningschef på Got Event
073-234 08 40
johan.nyth@gotevent.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad