Menu
Åre Sessions inleder skidsäsongen med livemusik och filmvisning

Åre Sessions inleder skidsäsongen med livemusik och filmvisning

6 dec kl: 14:14

Den kombinerade musik- och skidfestivalen Åre Sessions är tillbaka den 28 april – 1 maj 2022! Men redan nu mellan den 10-12 december, under skidtestarhelgen, presenterar Åre Sessions tillsammans med Red Bull och Norrlands Ljus: Pre-sessions, med aktiviteter på olika platser i byn. Det bjuds på livemusik av Zikai, Sabina Ddumba, Zacke och Molly Hammar samt DJ-set av Storken och Alle Tabrizi. Red Bull kommer dessutom premiärvisa den nya skidfilmen ”La Liste II” på La Gondola och de erbjuder även på skidåkning med proffset Kristofer Turdell.

Att festivalen är med och inleder skidsäsongen är helt nytt för i år. För att ta del av helgens händelser som Red Bull arrangerar behöver man registrera sig via Åre Sessions hemsida (först till kvarn!). La Gondola står som värd när skidfilmen ”La Liste II” spelas upp för en exklusiv screening. Platserna är begränsade, biljetterna släpps på måndag den 6/12 kl 15.00 via aresessions.se och är gratis.

- Vi försöker fånga en mix av det Åre Sessions är – från barhäng, afterski till intensiva klubbspelningar. En liten aptitretare., säger Sulekha Daar, PR & marknadsansvarig på Åre Sessions.

Pre Sessions är ett samarbete med Red Bull och Norrlands Ljus, Josef Vasilcin, Culture Marketing Manager på Red Bull berättar:
– Äntligen är vi tillbaka i Åre. Vi kickar igång säsongen med en Pre-sessions där vi är tillbaka på platser runt om i byn. Som alltid blir det fullt ställ!

Mer information hittar ni på aresessions.se 

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad