Menu

EXPEDITION BABBEN

Örebro

Adolfsberg - Brunnsparken
fredag, 16 mars 2018 kl:19:00

EXPEDITION BABBEN ETAPP 3

Till våren fortsätter Babben Larssons jätteturné ”Expedition Babben”. Den spelas enbart på mindre orter vilket blivit enormt uppskattat och det har blivit succé var helst den dragit fram. Plötsligt händer det - en rikskänd komiker kommer till vår bygdegård!

Ideén till projektet föddes när Babben tröttnat på att spela i samma städer och lokaler år ut och år in. Hon utmanades sig själv att hitta fyra nya orter i samtliga 25 landskap och spela där.

-Jag har en Sverige-karta hemma med en nål på varje ort jag spelat, berättar Babben. Slutmålet med expeditionen är alltså att få ihop 100 nya nålar och nå ut till Sveriges alla hörn.

Premiären gick av stapeln redan 2016 på Fårö och de femton första landskapen har klarats av sedan dess. Nu är det dags igen. Med start i Västergötland i slutet av januari drar turnén sedan vidare till Dalsland, Närke, Södermanland, Gästrikland, Medelpad och Lappland.

Engagemanget från publiken har varit stort.
-När jag bad om tips på lokaler i Östergötland på Facebook. Efter två dagar hade inlägget delats 198 gånger och genererat 220 tips. Det är ingen tvekan; Hela Sverige lever!

Läs mer: www.babben.se
Föreställningen är ca 1h30min - ingen paus.
Rullstolsplats bokas på Scalateatern tel 054-190080

Datum / Tid

fredag, 16 mars 2018 kl: 19:00

Plats

Örebro, Adolfsberg - Brunnsparken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad