Menu

Metallsvenskan 2014

Örebro

Brickebackens Ip
fredag, 23 maj 2014 kl:00:00

23-24 maj, Brickebackens IP, Örebro

Metallsvenskan presenterar stolt Millencolin till årets festival. Millencolin är kanske enligt vissa inte ett självklart band att boka till Metallsvenskan men vi som arrangörer känner tvärtom – det är otroligt skoj och en ära att få ha de lokala hjältarna på scen under festivalen. Millencolin är en av de större svenska musikexporterna i modern tid. Med över 2,5 miljoner sålda skivor och oändliga turneer världen över är de utmärkta ambassadörer för Örebro som stad och för musiklivet i regionen. Med sin melodiska punk/rock har de fått massor med fans i hela världen. Millencolin spelar på Stora Scen på Lördagen.

Sedan tidigare är Saxon, Helloween, Kreator, Pentagram, Freedom Call, Bombus, Amaranthe, In Solitude, Narnia, Horisont, Gehennah, Smash Into Pieces, Thundermother, The Kristet Utseende, Skitarg och Black Trip klara för att spela på Metallsvenskan 2014!

Saxon - behöver ingen närmare presentation. Bandet med Biff Byford i spetsen är ett av de allra mest inflytelserika och framgångsrika heavy metal-banden genom tiderna med över 15 miljoner sålda skivor! Det är en stor ära att ha Saxon på plats på Metallsvenskan i Örebro! Exklusiv spelning - enda spelningen i Sverige i sommar!

Amaranthe - vi välkomnar Amaranthe till årets upplaga av Metallsvenskan. Bandet gjorde ett riktigt bra klubbgig i Örebro i december och gjorde även ett sjukt bra gig på Metallsvenskan 2012!

Narnia - ett av de ledande banden i världen inom melodisk neoklassisk metal, är nu tillbaka starkare än någonsin. Första spelningen på bandets återföreningsturne!
Speldagar för alla banden kommer upp på hemsidan inom kort!

Mer info; www.metallsvenskan.com

Datum / Tid

fredag, 23 maj 2014 kl: 00:00

Plats

Örebro, Brickebackens Ip

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

170kr - 485

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad