Menu

186 år tillsammans

Örebro

Brunnsparken
lördag, 28 juli 2018 kl:18:00

Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson, giganter inom svensk showbiz. Tre legendarer som tillsammans har underhållit oss i 186 år. Ta chansen att njuta av dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.


Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.


UPPDATERING 2018-07-12
Vi har precis nåtts av beskedet att Towa Carson inte kommer kunna genomföra turnén pga sjukdom i familjen. Siw Malmkvist och Ann-Louise Hansson kommer däremot genomföra föreställningen själva utan ersättare. De ser inga problem med att ge publiken en strålande show.


Föreningen Folkets Park startades 1902, Folkets Park var då vid Rynningeberg på norr.

1934 flyttades hela verksamheten söderut till Adolfsberg, där det fanns tillgång till ett större parkområde som Folkets park behövde för sin utveckling.
I Brunnsparken pågick Brunnsverksamhet ända in på 1900-talet, men omvandlades således 1934 till Folkets Park. Namnet Brunnsparken blev officiellt 1962.

Datum / Tid

lördag, 28 juli 2018 kl: 18:00

Plats

Örebro, Brunnsparken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad