Menu

TOMAS LEDIN - Livs Levande Sommar 2015

Örebro

Brunnsparken
lördag, 5 september 2015 kl:21:00

Efter de senaste årens stora succéer med den kritikerrosade krogshowen Showtime â?? som spelades inför utsålda hus under två år och folkmusikprojektet Höga Kusten â?? som turnérade runt Skandinavien, sålde guld och förärades med en Grammis, är det med stor glädje vi kan presentera:
En klassisk sommarturné med Tomas Ledin.
Tomas tillhör sommaren och återknyter nu â?? efter sex år â?? till en tradition som började med hans uppskattade folkparks-turnéer på 70- och 80-talet och som Tomas sedan utvecklade till Rocktågs-succéer under några oförglömliga somrar på 90-talet, för att på 00-talet förfinas med ett flertal framgångsrika sommarturnéer.
Tomas berättar: â?â?¦ ja, det har varit några omtumlande och roliga årâ?¦Projektet med Höga Kusten var viktigt för mig och gensvaret var inte möjligt att förutseâ?¦jag är verkligen mycket, mycket tacksam och glad, samtidigtâ?¦ jag ser verkligen fram mot sommarens konserter. Det ska bli fint att få plocka fram elgitarren igen, jag har saknat de där ljusa sommarkvällarna, energin och allsången, det är helt uniktâ?¦..kan bara upplevas där ute i sommarSverige.â?
En klassisk sommarkonsert med Tomas alltså, naturligtvis innehållande många av de sånger som publiken genom åren älskat att sjunga med i. Med sig i bagaget har han också den magnifika samlingen â?Spår â?? Tomas Ledinâ?, en exklusiv box där hela hans långa karriär sammanfattas på sju cd-skivor och i en medföljande 90-sidig bok. Från det tidiga 60-talet utan skivkontrakt vidare genom åren till älskad nationalsångare.
Efter drygt 40 år som artist är Tomas Ledin â?? om möjligt â?? mer älskad och större än någonsin tidigare.
Räkna med en laddad och synnerligen livs levande Ledin.


Ståplats. Åldersgräns 13år pga Folkhälsomyndighetens bestämmelser för ljud & bullernivåer. 18års åldersgräns på serveringsområde.


Föreningen Folkets Park startades 1902, Folkets Park var då vid Rynningeberg på norr.

1934 flyttades hela verksamheten söderut till Adolfsberg, där det fanns tillgång till ett större parkområde som Folkets park behövde för sin utveckling.
I Brunnsparken pågick Brunnsverksamhet ända in på 1900-talet, men omvandlades således 1934 till Folkets Park. Namnet Brunnsparken blev officiellt 1962.

Datum / Tid

lördag, 5 september 2015 kl: 21:00

Plats

Örebro, Brunnsparken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 1395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad