kl: 20:00

DSH5 - Rädda världen - Releasespelning

Clarion Hotel, ÖrebroDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

DSH5 (fd David Södergrens Hot Five) släpper sitt andra album och vill fira detta tillsammans med Er!


Den nya skivan, RÄDDA VÄRLDEN innehåller 10 låtar som spelades in och mixades under 2017 och 2018. För inspelningen stod studio rymdklang med Clas Olofsson och Fredrik Landh.
Sångerna på skivan handlar bland annat om stora människors små känslor och relationer som inte blir som man en gång tänkte. Dessutom en sång till Jesus.
DSH5 ombildades 2013 och har sedan debutplattan HETT BLOD hunnit spela, förutom sitt eget material, med artister som Per Persson och Karin Wistrand.
DSH5 tar avstamp i den svenska folkrocken men söker alltid nya vägar genom musikaliska snårskogar. I centrum finns dock alltid de svenska texterna och det energiska uttrycket.


DSH5 består av: David Södergren, Erik Mattsson, Mattias Lagerqvist, Pelle Mellberg, Marcus Berggren och Lennart Hessel.


Kvällen till ära är de förstärkta av Pelle Andersson - trombon, Janne Lundquist – saxofon och Tomas Jonsergård – trumpet.
Gästartist: Karin Wistrand


dsh5.se


Rädda Världen:
open.spotify.com/album/4xGYs1WArKVzrzM27jpJDu?si=TE91crJvQDWvnup2tuK2Bg


Som special guest denna afton är SVARTGAM sin första spelning i Örebro


Säfflebaserade Svartgam är ett band med fem stycken erfarna och skickliga musiker med hög målsättning. Nu i höst släppte de sin första EP med egna låtar och de kommer snart att gå in i studion för att spela in uppföljaren.
Svartgams musik har sina rötter i amerikansk rock, blues, country och americana; bredbent melodisk rockmusik när den är som bäst!


Svartgam kommer även att avsluta konserten och se till att kvällen fulländas.


www.facebook.com/svartgam/


Svartgam EP:
open.spotify.com/artist/4UPl4LSzlh9DJL9kv6PTEu?si=51HopGuxTR2gsNVYEPhnSA


Plats: Clarion Hotel Örebro
Datum: 2019-02-01
Entré: 120 kr (+ ev. serv.avg.)
På scen: kl. 20.00
Insläpp: kl. 19.00
Bordsbokning: 019 - 670 67 07.
OBS! Separat förköp av konsertbiljett krävs, även om ni bokar bord.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-01 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Örebro, Kungsgatan 14


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Hitta oss på Facebook