Menu

William Crighton

Örebro

Clarion Hotel
torsdag, 12 september 2019 kl:20:00

Australiske William Crighton gjorde succé när han besökte Skandinavien hösten 2018 och i månadsskiftet augusti/september kommer han tillbaka för en lång turné, efterlängtad av många!
Det börjar med rösten. Det är den som fångar in, snärjer, förtrollar. Rösten tillhör William Crighton. En av de mest fängslande personerna i den nya vågen av artister att komma ur samma bördiga landskap, musikaliskt, som Nick Cave, Tom Waits och föralldel kultbandet Gun Club.

Energin, nerven, tilltalet och texterna. Alla har de samma starka element av hjärteblod, smärta och en droppe hopp. William Crighton är personlig. Han sjunger för DIG. Han berättar med sin innerligt speciella röst. Om saker och händelser som annars skulle varit utom räckhåll. För hans texter griper tag. Och han skriver om den Australiska sångboken. Från grunden.

Det är långt till poppig glättighet och lättsam underhållning. Crightons låtskatt ger blodsmak i munnen och väcker en massa malande tankar. Tankar om Himmel och Helvete, om vår korta tid på jorden, om livet och döden. Om kärlek och rädslor. På det där bra sättet som bara äkta vara kan göra.

Insläpp från 18.00
Längd: Ca 2 tim

Boka gärna bord i restaurangen på kitchenandtable.se/orebro eller ring restaurangen på 019-6706707

Datum / Tid

torsdag, 12 september 2019 kl: 20:00

Plats

Örebro, Clarion Hotel

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad