Menu

Rocktober - Stew Album Release Och Abramis Brama

Örebro

Clarion Hotel
lördag, 19 oktober 2019 kl:19:30

ROCKTOBER
Stew album release och Abramis Brama

ROCKTOBER är ett tillfälle för alla älskare av rock med rötterna i 60- och 70-talet att uppleva en kväll med skön musik där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro.

Stew är Örebrobandet vars låt ”Might be keeping you”, 2018 utsågs till ett av årets bästa av den internationella rocktidningen Classic Rock Magazine. Bandet lirar en tung bluesrock med tydliga influenser från 60- och 70-talet. Stew har just signats av ett amerikanskt skivbolag och släpper i oktober 2019 sitt första fullängdsalbum ”People” både på vinyl, CD och digitalt. Denna kväll kommer STEW att framföra samtliga låtar på sitt nya album och självklart kommer albumet också finnas till försäljning. Bandmedlemmarna i Stew kommer att finnas på plats hela kvällen, både innan och efter spelning, för barhäng, musiksnack och skivsignering.

Tung rock på svenska med Abramis Brama, som 2019 firar 20-årsjubileum sedan debutalbumet Dansa tokjävelns vals släpptes, och sedan dess grävt sin egen fåra i den svenska rockmyllan, opåverkade av trender som kommit och gått. Abramis Bramas musik är sprungen ur det sena 60-talets band och artister som November och Pugh Rogefeldt, och självklart också de stora klassiska riffma?starna Black Sabbath, Led Zeppelin, Mountain och Cream. Våren 2018 släpptes sjunde studioskivan ”Tusen a?r”.

Entré till dessa två spelningar har vi satt till blygsamma 100:- för att ge alla som vill möjlighet att komma. Vi vill förstås ha fullt hus denna kväll!

För den som vill bo kvar erbjuder vi ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro den 19 oktober, inklusive frukost och entré till hotellets relaxavdelning. Allt detta till specialpriset 495:- per person vid del i dubbelrum, totalt 990:- + serviceavgift för 2 personer. Första drinken ingår också i paketpriset. (Öl/vin eller alkoholfritt)
För boende i enkelrum tillkommer ett enkelrumstillägg på 350:-

Försäljning av entrébiljetter och helgpaket sker på Ticketmaster.se

Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.

Ungefärliga hålltider:
Kl 15.00 incheck för boende gäster.
Kl 17.00 Baren öppnar.
Kl 20.00 Första band går på.

Tiderna är cirkatider och kan ändras utifrån behov.

Datum / Tid

lördag, 19 oktober 2019 kl: 19:30

Plats

Örebro, Clarion Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad