Menu

Örebro Vinmässa 2019

Örebro

Conventum Arena
fredag, 1 mars 2019 kl:13:00

För 25:e gången så arrangeras Örebro Vinmässa tidigare Chateau Grand Cru! Nu med nytt namn, ny kostym och nya aktiviteter både tiden innan och på mässan.


Nu tar vi steget till en komplett smakupplevelse med dryck, mat och delikatesser. I vår storsatsning på 25-årsjubileet är det inte bara namnet som är nytt, vi kommer även att satsa på Örebro Wine Week som är ett samarbete med ett antal tidningar och krogar i Örebro. Vinälskarna ska få uppleva viner hela veckan och finalen är Örebro Vinmässa på Conventum Arena.


Det är en stor och trogen publik som besöker mässan och målet att kunna erbjuda ett arrangemang som bygger på både tradition och nytänkande som lockar såväl nya som gamla besökare.


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid

fredag, 1 mars 2019 kl: 13:00

Plats

Örebro, Conventum Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad