Menu

Julgalan 2015 - ÖrebroÖrebro

, Conventum Arena
lördag, 5 december 2015 kl: 18:00

Julgalan – Sveriges största och mest färgsprakande julshow!

Efter förra årets succé med över 100 000 sålda biljetter presenterar vi nu stolta Julgalan 2015. Med flertal av de svenska toppartisterna blir ni lovade en kväll värd att minnas. Vid köp av matbiljetter ingår glöggmingel, julbord, den grandiosa galashowen och den enastående efterfesten. Det går enkelt att bara med ett samtal boka juletidernas stora festlighet! Vi lovar er en händelserik helkväll med fullspäckat program från ankomst till hemgång, vare sig du vill avsluta kvällen tidigt eller sent. Kvällens höjdpunkt, den stora showen, bjuder på en färgsprakande föreställning och partyt fortsätter in på småtimmarna.

Fredag + Lördag 4-5/12:
Artister: Martin Stenmarck, Albin, Molly Sandén, Loreen, Brolle, Kim Cesarion, Linda Pritchard, Jakob Öqvist.


KATEGORIER:

DIAMANT – 1717-1770 kr +service
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av vår konferenciärs tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan galashowen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), 1 snaps och 1 avec.

PLATINA – 1365-1418 kr +service
Här sitter ni i på näst bästa platserna i arenan. Ni missar inget av den färgsprakande showen eller den eminenta efterfesten! I priset ingår en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) och en snaps, när sedan showen börjar kommer stämningen att vara på topp!

GULD – 1023-1076 kr +service
Här sitter ni i mitten eller i bakkant på parkett. Ni har fantastisk överblick över den sprakande scenen och all underhållning som hör middagen till, så som sångtävlingen och vårt husband. Tillsammans med dina vänner och kollegor njuter ni av julbordet och när sedan showen börjar kommer stämningen vara på topp!

SILVER – 811-864 kr +service
Här sitter ni längst bak på parkett eller på bästa platserna uppe på hyllan. Ni ser scenen bra och storbildsskärmarna gör att ni inte kommer missa någonting av den fantastiska kvällen. Showen, artisterna, husbandet och den fantastiska stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!

BRONS – 599-652 kr +service
I denna kategori sitter ni längre bak på hyllan eller i annan lokal. När det sedan är dags för show förflyttar ni er till bästa läktarplats inne i arenan.
Självklart är ni sedan välkomna att festa loss med resten efter showen på vår eminenta efterfest!

BARBILJETT STÅPLATS- Ni kommer till galashowen och är med på festen fram till vi stänger.
419 kr +service.

18 års åldergräns: inga undantag oavsett annan delgiven information.

www.julgalan.se


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid


2015-12-05 18:00

Plats

Conventum Arena
Örebro, Fabriksgatan 28

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 1717kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad