Menu

Eva Dahlgren

Örebro

Conventum Kongress
fredag, 7 oktober 2016 kl:20:00

18 års åldersgräns.
Eva Dahlgren följer upp albumsuccén med stor höstturné!
Eva Dahlgren är äntligen tillbaka! Hennes efterlängtade och kritikerrosade album som släpptes i april följdes upp av en utsåld miniturné med fyra stop. Nu är det klart att det blir en fortsättning - i höst åker Eva Dahlgren ut på en stor Skandinavienturné med premiär i Malmö den 4 oktober. Biljetterna släpps på onsdag 25 maj kl 10:00.


Under våren har Eva och hennes nyfunna bandkärlek bestående av Johannes Berglund, Matilda Johansson, Mikael Häggström, Samuel Starck och Anders Stenberg varit ute på en 4-stopsrunda, där Eva efter nästan 30 år ställde sig på klubbscenen igen, det var så det en gång började – ett kärt återseende för både Eva och publiken.
Pressröster om Eva Dahlgren live:
”Inramningen på trånga, ljusskygga Pustervik kan knappast bli bättre. Precis som på sitt första album på nära ett decennium låter liveartisten Eva Dahlgren pånyttfödd.”
/Aftonbladet, betyg 4 av 5


”Under en kort skandinavisk turné visar Eva Dahlgren hur hennes återkommande känsla av att inte vara hemmastadd någonstans blir en öppning mot en högre sorts hemkänsla.”
/DN, betyg 4 av 5


Nu växlas vårens totalt utsålda miniturné upp med en stor höstturné där Eva med band intar Sverige, Norge och Finland – återigen på klubbarna och i vissa fall andra spännande alternativ. Premiären blir i Malmö den 4 oktober.
- Ja, jag erkänner. Vårens turné var i kortaste laget haha. Men å andra sidan överträffade den mina förväntningar och att flytta in min musik på klubbarna igen känns som det bästa jag gjort på länge. Sommaren blir en transportsträcka. Jag längtar till hösten!, säger Eva Dahlgren.


Längd ca 90 minuter, ingen paus.


Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.seför show- och konsertnyheter, erbjudanden och tävlingar.


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid

fredag, 7 oktober 2016 kl: 20:00

Plats

Örebro, Conventum Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad