Menu

Alex & Sigge - LIVE

Örebro

Conventum Kongress
lördag, 4 november 2017 kl:19:30

ALEX OCH SIGGE TILLBAKA I NY SCENFÖRESTÄLLNING

Författar- och podcastduon Alex Schulman och Sigge Eklund sålde ut Cirkus under hösten 2015 med föreställningen ”Meningen med livet”. Nu är de tillbaka med scenshowen ”LIVE”, en sprakande helkväll där ingen kväll kommer att vara den andra lik.

Vi får här ta del av det som gjort duons podcast till Sveriges i särklass största, skruvade knasigheter och mycket skratt blandat med inåtvända betraktelser över sig själva och samtiden. Men det är också något annat. Det är en föreställning som äger rum LIVE och publiken får se en äkta show som utnyttjar alla scenens möjligheter.

Föreställningslängd: 90 minuter ej paus
Arrangör: Lifeline



Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid

lördag, 4 november 2017 kl: 19:30

Plats

Örebro, Conventum Kongress

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr - 425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad