Menu

Bröllopsmässan

Örebro

Conventum Kongress
lördag, 23 februari 2019 kl:10:00

Sveriges Vackraste Bröllopsmässa
Conventum Kongress & Forum lördag & söndag 23-24 februari 2019
Öppet lördag: 10-18, söndag 10-16.


Barn under 16 år medföljer utan kostnad i förälders sällskap.
Vi undanber oss barnvagnar i lokalerna. Små barn i bärsele.
Barnvagnsparkering intill garderoben.


Biljettpris: 1 dagsbiljett / 150 kr + serviceavgift 15 kr
2 dagsbiljett/ 200 kr + serviceavgift 15 kr


Om mässan:
Sveriges vackraste bröllopsmässan sker 2019 för 19:e året i Sverige. Bröllopsmässan Conventum blir den 54:e bröllopsmässan sedan starten 2001 i västra Stockholm, där den årligen sedan 2003 sker på anrika Grand Hôtel.
Vi har skapat innehållsrika och intressanta bröllopsmässor från Malmö i söder till Sundsvall i norr, och vi ser en fin koppling mellan Örebro och Stockholm när vi nu öppnar upp för mässan i Örebro och på Conventum.


Vi är så mycket mer än en traditionell bröllopsmässa. Många av inslagen som ni möter och kan ta del av, kan endast ses och göras i vår mässa, vilket gör oss unika.
2019 är tema för hela mässan ”Sagobröllop” - där vi bl.a har med oss Nordens ende plymmakare, som tillsammans med övriga leverantörer av brud- och festkläder medverkar med spektakulära inslag i visningarna. Något som sätter igång fantasin i hur skapa det egna sagobröllopet. Stort som litet.


I mässan möter ni främst många utställare av regional karaktär, allt från guld, juveler, smycken, florister, tårtmakare, fotografer och bröllopskläderna mixat med andra spännande utställare som ger er en både spännande som härlig upplevelse i Örebro och regionens största bröllopsmässa 2019.


Alla besökare får vår egna lilla ”bröllopsbok” med lite råd o tips men också vilka företag som ni mötte i mässan. Bra att ha när det planeras för bröllopet eller festen.


På entrébiljetten finns tävlingskupong där ni kan vara med och ha turen kanske vinna dubbelsängen, festklänningen, bröllopsfotograferingen, limousintransporten bland mycket annat. Missa inte den. Förköpsbiljett bytes till tävlingsbiljett vid ankomst till mässan.


Mässan arrangeras av förtaget Ett & Co AB/Bröllopsmässan.se


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid

lördag, 23 februari 2019 kl: 10:00

Plats

Örebro, Conventum Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad