Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 10:00

Bröllopsmässan 2020

Conventum Kongress



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Om mässan:
Bröllopsmässan på Conventum Örebro
En unik mässa som erbjuder bredd, mångfald, inspiration & information.
Bröllopsmässan skapas och sker för alla er som planerar bröllop eller den stora festen.
Vi firar 20 år med Bröllopsmässan, framförallt roligt och visar också på uppskattning av hur vi skapar unika och upplevelserika bröllopsmässor. Vi är både glada och ödmjuka inför all uppmärksamhet vi fått genom åren, och inte minst av alla blivande brudpar men också alla fantastiska utställare. Det visar på att ett mångårigt arbete med det vi älskar är den stora skillnaden - dessutom två mässor i en; Fest- & Bröllop samt Hälsa & Skönhet. Dessa sker samtidigt med Örebros stora Vinmässa på Arenan. Ett riktigt lyckat sammanträffande och samarbete har härmed inletts inför 2020.


Väl mött i Fest- & Bröllop samt Hälsa & Skönhetsmässan 7 mars 2020 på Conventum Kongress.


Ni kan också köpa en kombinationsbiljett som gäller både Bröllopsmässan och Örebro vinmässa den 7/3 2020.


Mässan arrangeras av brollopsmassan.se


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 10:00


Plats/Lokal:

Adress:



Fler tillfällen: