Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Chris Kläfford & Sjung med Spångberg

Conventum Kongress


BILJETTER / MER INFORMATION


Chris Kläfford & Sjung med Spångberg


Conventum Kongress, Örebro
Datum: Söndag 30 Augusti (skulle ursprungligen spelats Söndag 26 April men flyttades pga Corona. Köpt biljett gäller dock även till 30 augusti).
Starttid: 18:00
Pris: 390 :- + serviceavgift
Paus: nej


Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Under sommaren 2018 reste Chris land och rike runt med en turné på över 50 stopp. Han stannade inte där. Under hösten gav han sig ut på en större turné, "The imagine tour ". Sommaren 2019 åkte Chris Kläfford med som förband på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné. Samtidigt gjorde han storsuccé i America's Got Talent där han tog sig hela vägen till semifinal. I mars 2020 gör Chris Kläfford sin första egna konsert på anrika Cirkus i Stockholm.
Anki & Magnus startade för 7 år sedan en storkör som är öppen för alla - ung/gammal, ovan/van körsångare. Läs mer: www.sjungmedspangberg.se Den numera ca 500 röster starka kör sjunger denna kväll dels själva, dels tillsammans med Chris Kläfford och kompband en blandad repertoar på engelska och svenska – gospel, soul & pop. Det blir en svängig, fartfylld och stämningsfull konsert. Chris Kläffords stämma tillsammans med så många sångare i kören "Sjung Med Spångberg" är en stark kombination!


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-08-30 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

395


Kort länk hit: