Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Bebopaluba med Peter Jezewski

Conventum KongressDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Peter Jezewski sångaren från The Boppers med sin nya 50-60 tals show.
Showen har fått topprecensioner.
Musikalisk magi, inte bara en show eller konsert utan en makalös upplevelse / BLT
Succen är tillbaka! Efter en utsåld och bejublad show i våras på Club 700 är Peter Jezewski nu tillbaka i Örebro, denna gång på Conventum Kongress!
Showen skildrar 50- 60 talet och dess musik men även alla stora Boppershits som Peter Jezewski sjöng i The Boppers finns med på repertoaren.
Grym tidsresa i Rockens historia, 50-talet kan inte bli bättre än så här / Vf
Peter Jezewski gör sin livs show i äkta Las Vegas format / UNT

Föreställningens längd; 2,5 - 3 timmar inkl paus.

Åldersgräns: 13 år

Vid köp av menybiljetter:

Mat äts innan konsert, 18:00-19:15 (Garderob öppnar 17:45).

Pepparstek med grillad tomat, gröna bönor, rödvinssås, potatisgratäng.
Kaffe & tryffel.

Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-03-01 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Peter Jezewski

Peter Jezewski, Jeannie's Coming Back på Spotify

Jeannie's Coming Back

Jeannie's Coming Back

Peter Jezewski, Diana på Spotify

Happy Birthday - 50 years of Rock 'n' Roll

Diana

Peter Jezewski, I’m In Love All Over Again på Spotify

Best Of 40 Years

I’m In Love All Over Again

Peter Andrzej Jezewski, född 10 april 1957, är en svensk tidigare basist, gitarrist och sångare i The Boppers. Han lämnade gruppen 1993 och bildade bandet Peter and the Chiefs. Detta band gav ut sin första skiva 1994. Han spelade också i bandet The Silhouettes.


Jezewski återförenades tillfälligt med The Boppers 2002. Han är inte längre medlem i bandet men spelade i Boppers i föreställningen Jerka på Stora Teatern, Göteborg hösten 2003. Jezewski har även medverkat i showen Ung rebell på Scalateatern.


Jezewski är sedan 2011 aktuell i showen Be bop a luba som sätts upp på konserthus runt om i Sverige. Gästartister i showen är bland andra Svenne Hedlund och Tone Norum. En liveskiva och DVD inspelad under turnén släpptes 2013. Sommaren 2013 uppträdde Jezewski på Allsång på Skansen där han framförde Boppers-låten "Jeannies coming back" i en modernare tappning.


Jezewski var innan tiden i The Boppers med i punkbandet Tungt sjukhus, omnämnt i Thåströms låt "Brev till 10:e våningen".


Jezewski har under åren figurerat som gästartist i vintershowen Mer än Revy på Guntorps Herrgård i Borgholm, Öland. Detta resulterade vintern 2007 i två halvtimmeslånga radioprogram i Radio P4 Kalmar. Jezewski har gjort ett nytt album som började 2007 som en kyrkskiva som skulle heta Crying in the chapel, men byggdes på med 52 gästartister bland annat Carola Häggkvist, Tone Norum, Björn Skifs, Jakob Samuel, Mats Wester och Mikael Rickfors. Skivan släpptes under 2011.