Menu

Lisa Nilsson

Örebro

Conventum Kongress
lördag, 5 mars 2016 kl:19:30

Lisa Nilsson på stor Nordenturné 2016


Våren 2016 åker Lisa Nilsson ut på en lång turné. Det blir sammanlagt 28 stopp i Sverige, Finland och Danmark för sångstjärnan som i premiärprogrammet av "Så mycket bättre” rörde de andra artisterna till tårar. Innan Nordenturnén inleds den 4 februari 2016 hinner Lisa Nilsson dessutom ge ut sitt nya samlingsalbum "Ingen gör det bättre” den 18 december. Biljetterna till vårturnén släpps på onsdag klockan 09.00.


I höst är Lisa Nilsson högaktuell. Efter sitt bejublade framträdande i insamlingskonserten “Hela Sverige skramlar” fick hon i premiäravsnittet av "Så mycket bättre” på TV4 de andra artisterna att börja gråta till hennes version av Niklas Strömstedts "Vart du än går”. Imorgon tisdag uppträder hon på "Tillsammans mot cancer”-galan som direktsänds i tv. Dessutom är hon just nu ute på en jazzturné tillsammans med Erik Söderlind.


Den 18 december släpper Lisa Nilsson samlingsalbumet "Ingen gör det bättre” som innehåller det bästa från hennes imponerande karriär. Förutom hennes stora hits, så som “Himlen runt hörnet” och “Varje gång jag ser dig” och hennes duetter, "Innan vi faller” med Joakim Berg från Kent och "Mysteriet deg" med Björn Eidsvåg, kommer samlingen även innehålla alla “Så mycket bättre”-tolkningarna.


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.



Lisa Nilsson
2024-07-20 19:00:00
Göteborg, Villa Belparc

Datum / Tid

lördag, 5 mars 2016 kl: 19:30

Plats

Örebro, Conventum Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad