Menu

Conny Bloom med band

Örebro

East West
lördag, 10 september 2016 kl:22:00

Med fantastiskt band!
Robban Andersson, trummor (Hellacopters)
Mats Schubert, klaviatur (Bo Kaspers Orkester)
Mats Rydström, bas (Abramis Brama)


Något så ovanligt som en genuin svensk rockartist – med internationella framgångar i ryggen och rötterna i 70-talets rock – ger ut sitt första soloalbum… på svenska!


Conny Blooms nya album ”Fullt Upp” är hans första som soloartist sedan ”Been There Done What?” 2003. Efter det var han gitarrist i legendariska Hanoi Rocks 2004-2009. Det blev ett album med dem, ”Street Poetry” (2007).


Electric Boys, bandet som han startade och hade stora framgångar med i slutet av 80- och början av 90-talet – med ”All Lips ‘N’ Hips” som största hit – återförenades 2009. Hittills har de gett ut två album och existerar i högsta grad fortfarande. Men på nya soloalbumet arbetar han med andra musiker. På en av låtarna gästar Kleerup, Dregen och Stefan Sundström!


Conny Bloom är unik som rockmusiker och artist i Sverige – och ser till på köpet ut som själva sinnebilden av en rockstjärna någonstans tidigt 1970-tal. Men rockstjärnemyten tror han inte på:
- låten ”Skorpion med en miljon” från det kommandet albumet handlar om när jag fick en massa pengar på 80- och 90-talet när Electric Boys var framgångsrika internationellt och i Sverige. Det är inte min vanliga verklighet. Jag kommer från arbetarklass. Där jag kommer från går det inte alltid så himla bra. Det perspektivet har jag med mig.

Datum / Tid

lördag, 10 september 2016 kl: 22:00

Plats

Örebro, East West

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad