Menu

Eric Gadd (fredag)

Örebro

East West
fredag, 4 november 2016 kl:22:00

Eric Gadd har haft stora liveframgångar det senaste året. Förra sommaren var han ute på en uppskattad akustisk turné som fortsatte under hösten och nyligen avslutade han en annorlunda och intensiv spelperiod på restaurang Strandvägen 1 där han uppträdde fem kvällar i veckan under hela april.


– Det var fantastiskt roligt. Jag hade aldrig spelat så här mycket under en så lång period tidigare och även om det var mycket jobb och väldigt utmanande, så blev det otroligt fina möten med gästartisterna och publiken, berättar Eric Gadd.


Nu väntar en ny turné där Eric Gadd dels uppträder i personliga och intima sättningar, men också större partygig tillsammans med det svängiga musikkollektivet Blacknuss. Det blir ett blandat låtmaterial med Eric Gadds största hits, senaste singlar och låtar som han nyligen återupptäckt.


– Jag upptäckte en del "glömda” låtar när jag repade inför Strandvägen 1-gigen. Det var lite äldre singlar som jag märkte att både jag och publiken uppskattade att få höra igen, berättar Eric Gadd.


Förutom låtar ur hans stora befintliga repertoar kommer Eric Gadd även spela låtar från tre ep:s som släpps under året.

Datum / Tid

fredag, 4 november 2016 kl: 22:00

Plats

Örebro, East West

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad