Menu

Meadows Ever Bleeding

Örebro

East West
lördag, 15 november 2014 kl:22:00

Bakom namnet Meadows ever Bleeding gömmer sig singer/songwritern Christoffer Wadensten från Örebro. Med sig på scen denna kväll har han Anna Fogel!


Meadows ever Bleedning började som ett inspelningsprojekt men urartade snart till en live-akt. Under de senaste åren har Meadows turnerat flitigt på festivaler och klubbar, och har hunnit bygga upp en stor publik både i Sverige, Europa och USA.


Debutskivan sålde slut på en dryg månad men hann ändå spridas till USA, Skottland, England, Tyskland, Skandinavien, Asien och Australien. "Det är återhållsamt och sparsmakat, men ändå extremt uttrycksfullt" hann Hultsfredsfestivalen skriva om bandet innan festivalen gick i graven. Man satte huvudet på spiken där. För Meadows ever Bleeding må vara lågmält, men det är aldrig oinspirerat eller temperamentslöst.


Under våren har Christoffer turnerat för fulla hus i Tyskland och i vinter återvänder han för att släppa en ny EP. Ett nytt album spelas just nu in i en grotta i Örebro.


"Med en röst som skulle kunna smälta volfram. [...] Den ödmjuka men ändå säkra framtoningen bildar en kontakt med publiken som är... låt oss säga: Fantastisk."
~ Nerikes Allehanda, Sverige

Datum / Tid

lördag, 15 november 2014 kl: 22:00

Plats

Örebro, East West

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad