Menu

Kodjo Akolor

Örebro

East West
fredag, 20 februari 2015 kl:22:00

I februari har Kodjo Akolor premiär för sin nya standup-show â?Brott mot jantelagenâ?. Den älskade komikern och programledaren för â??Musikhjälpenâ?, "P3 Guldâ? och "Morgonpasset i P3" ger sig ut i landet med en helt ny humorföreställning om att vi faktiskt ska tro att vi är något. Kodjo Akolor, som nyligen vann Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare, vill motivera publiken att en gång för alla kicka ut jantelagen ur sitt svenska DNA.


"Brott mot jantelagenâ? är en personlig standup-föreställning som tar avstamp i Kodjo Akolors liv och hans motto att aldrig vara nöjd med det man har.


â?? Min resa från student, plåtslagare, brevbärare och finanssnubbe till radiopratare och komiker är i sig ett brott mot jantelagen. Jag vill visa folk att det går att bryta mot jantelagen oavsett vem man är genom att berätta om mitt liv från barndom fram till idag. Jag vill få folk att tänka â??fan vi knäcker jantelagen, vi kickar ut den ur vårt svenska DNAâ?, säger Kodjo Akolor.


Den nya föreställningen â??Brott mot jantelagenâ? innehåller tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup med högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.


Kodjo Akolor är kanske mest känd som programledare för â??Morgonpasset i P3â? och "Musikhjälpenâ?. Hans populäritet visade sig tydligt när han nyligen vann Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. 8-14 december är han för fjärde året i rad programledare för SVT:s och Sveriges Radios stora insamlingsevent â??Musikhjälpenâ? och 17 januari leder han för andra året i rad Sveriges största musikgala â??P3 Guldâ? i Göteborg.

Datum / Tid

fredag, 20 februari 2015 kl: 22:00

Plats

Örebro, East West

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad