Menu

Dolly Dolores

Örebro

East West
fredag, 20 mars 2015 kl:22:00

Dolly Dolores är en del av vågen av kvinnliga artister som fullkomligt tagit över den svenska musikscenen det senaste året. I somras släppte hon på egen hand singeln â?På måndag börjar jag igenâ?, en singel som P3 blixtsnabbt plockade upp. Singeln är en klassisk popdänga och man kan höra bitar av Linnros och Maggio blandat med texter som alla kan känna igen sig i någon gång i livet. En låt som sätter sig efter första lyssningen.


Begreppet DIY går knappt att applicera bättre på Dolly Dolores än på någon annan. Hon har inte tagit några genvägar utan har under år släppt musik på egen hand, gjort flera framträdanden i tv och radio och aldrig har hon låtit någon stå i vägen för hennes musik. I somras inledde hon ett samarbete med den klassiska etiketten Stranded Rekords (Håkan Hellström, Markus Krunegård mfl).


Dolly blev upptäckt via Universals plattform Spinnup, med hennes låt â?På måndag börjar jag igenâ?. Låten hade redan då börjat bubbla, bland annat letade den sig in på P3â??s spellista och tog henne även till SVTâ??s program Moraeus med mera.


Under hösten har Dolly klivit tillbaka in i studion för att skriva på mer material. Under våren 2015 är det sagt att vi kommer få ta del av hennes kommande singel .

Datum / Tid

fredag, 20 mars 2015 kl: 22:00

Plats

Örebro, East West

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad