kl: 22:00

Fröken Elvis

East WestDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Elvis Presley är den soloartist som sålt flest album genom tiderna. Lever han fortfarande? Högst tveksamt. Lever hans musik? Tveklöst. Nu har den fått en ny svensk kostym.


Fröken Elvis debutskiva â?Elvis på svenskaâ? är den första i sitt slag. Aldrig tidigare har en fullängdsskiva med enbart Elvisalster på svenska spelats in av en och samma artist eller grupp. Åtta av Presleys låtar har fått byta ut den rockiga glitterkostymen mot ett svenskt akustiskt popsnitt. Den manlige casanovans smäktande stämma är ersatt av Camilla Fritzén, övriga musiker i bandet är Lisa Bodelius, Josefin Berge, Sanna Andersson och Maria Olsson. I april släppte de sin första gemensamma skiva med Elvis sånger i underbara nyskrivna översättningar och tolkningar.


De tre konsertföreställningarna Fröken Elvis gjorde på Stockholms Stadsteater i april och maj 2015 sålde slut på 20 minuter och skapade kaos i datasystemet på teatern. Kort efter skivsläppet kom deras låt Leverera att hamna på P4-listan. Bandet fick ett ökat antal besökare på sin hemsida och deras namn spreds även till radiostationer runtom i Norden. När Norrköpings Tidningar filmade en minikonsert i Norrköping och lade ut klippet på tidningens hemsida slogs nytt rekord för Fröken Elvis. På fyra dagar visades klippet av olika användare hela 121 000 gånger!


I sommar har de spelat på olika håll i Sverige plus att dom även gjort spelningar i England och nu är det då äntligen dags för en konsert i Örebro!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-14 22:00


Plats/Lokal:

Adress:

Örebro, Engelbrektsgatan 8


Fler tillfällen:Fröken Elvis

Fröken Elvis, I betongen på Spotify

Elvis på svenska

I betongen

Fröken Elvis, Psykopat på Spotify

Elvis på svenska

Psykopat

Fröken Elvis, Jag glömmer aldrig dig på Spotify

Elvis på svenska

Jag glömmer aldrig dig

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!
PRESS
23 jan
kl: 11:00

Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Storan i Göteborg på bara några timmar. Ett par veckor senare kunde vi avslöja att han i sommar intar scenen i Dalhalla. Nu kan vi med glädje berätta att Peter åker på stor sommarturné i Skandinavien. Biljetterna till turnén släpps nu på fredag 25 januari, kl 09.00 via Livenation.se 26 oktober släpptes Peter Jöbacks...

Bild på Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med
PRESS
23 jan
kl: 09:20

Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med "beyblade"

Hyllade Sammy & Johnny Bennett är tillbaka! Idag den 23 januari släpps singeln BEYBLADE inkl musikvideo. LYSSNA: https://bennett.lnk.to/BEYBLADE KOLLA: https://videos.lnk.to/BEYBLADE 2016 var året Sammy & Johnny Bennett tog Sverige med storm. Bröderna debuterade med singeln Falang och strax därefter kom EP:n Hundra80. Bennetts gjorde snabbt ett avtryck på den svenska musikscenen...

Bild på Foals Släpper Dubbla Album Under 2019 - Första Singeln
PRESS
22 jan
kl: 17:50

Foals Släpper Dubbla Album Under 2019 - Första Singeln "exits" Ute Nu!

Den 8 mars släpper brittiska Foals det första av två kommande album 2019; "Everything not saved will be lost - Part 1". Part 2 släpps senare under hösten 2019. Den första låten från det nya albumet; "Exits" är redan släppt. "They're two halves of the same locket," säger frontmannen Yannis Philippakis. "They can be listened to and appreciated individually, but fundamentally, they are...

Hitta oss på Facebook