Menu

Eric Gadd - Extrakonsert

Örebro

East West
lördag, 21 november 2015 kl:22:00

Fredagens konsert är utsåld, nu vi är glada att kunna presentera en extrakonsert!


I höst är Eric Gadd ute på en lång soloturné. På intima akustiska spelningar bjuder Sveriges soulkung publiken på historier och minnen från några av sina största hits och spelar någon låt från senaste albumet "Fiende eller vänâ?.


â?? Jag ser väldigt mycket fram emot att åka ut och spela. Jag utvecklar hela tiden mitt soloset och inkluderar mer och mer snack, historier och minnen kring hur låtarna kom till. Jag har ett slutmål att skapa berättelser kring låtarna och jag ser fram emot att ge publiken mer av det, berättar Eric Gadd.


Eric Gadd har tillhört Sveriges främsta soulartister i över 25 år. Han har utsetts till Årets artist på Grammis-galan tre gånger och haft stora hits med låtar som "Bara himlen ser på", "Do you believe in me" och "Vi kommer aldrig förloraâ?. De senaste åren har Eric Gadd utvecklat sitt livespelande och skapat en minimalistisk sättning med enbart en gitarr på scen.


â?? Jag började med det för 5-6 år sedan. Jag är van vid att ha stora band bakom mig, men när jag testade att göra avskalade spelningar var det som om något nytt hittade fram ur låtarna. Jag har sedan dess börjat göra det mer och mer, säger Eric Gadd.

Datum / Tid

lördag, 21 november 2015 kl: 22:00

Plats

Örebro, East West

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad