Menu

Fashion show

Örebro

Elite Stora Hotellet Örebro
söndag, 6 maj 2018 kl:14:00

Äntligen är det dags för en spektakulär fashion show på Elit Stora Hotellet i Örebro. En event som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. Dagen innehåller en fantastisk show där Kristin K lanserar sin senaste klädkollektion. Efter många års skapande bestämde hon sig för att anordna en show där alla modeälskare skulle få möjlighet att ta del av hennes kreationer. Kreationerna är skapta bara i en upplaga och detta för att kunden ska känna sig unik, på riktigt! Mode är en oändlig cirkel, som personlig designer skapar hon den rätta kreationen för kunden.

Under showen kommer ni även få ta del av de trendigaste och nyaste hårfrisyrerna av Christina Dikmen som är enastående på att skapa den perfekta looken. Hon jobbar alltid med fokus på kunden och dennes ändamål. Makeup artisten Juwana Barwari kommer att visa upp de mest glamorösa och helt enastående makeup-looken.

Showens konferencier, Petrus Dag, som även jobbar som coach kommer att berätta om hur du kan ta dig från där du står, till dit du vill och har möjlighet att vara.

Efter showen bjuds det på mingel med alkoholfritt bubbel och snittar. Du har då möjlighet att träffa alla som ligger bakom denna spektakulära show.

Insläpp: 13.30
Evenemanget börjar 14.00

Facebook

Datum / Tid

söndag, 6 maj 2018 kl: 14:00

Plats

Örebro, Elite Stora Hotellet Örebro

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

179kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad