Menu

Mårten Andersson - Hybris + Support Isak Jansson

Örebro

Elite Stora Hotellet
fredag, 14 oktober 2016 kl:19:30

Vad har Zlatan, Kim Jong Un, Dr Alban, Mårten Andersson och resten av världen gemensamt? Alla har fått HYBRIS och samtliga ingår i Mårtens nya standup-show som under våren turnerade runt hela landet och nu till hösten gör ett besök i din stad. Om Mårten Anderssons förra humorföreställning - kritikerrosade succén Under ytan - var mer en privat uppgörelse med personliga demoner och livsval så är HYBRIS en mer generell och lättsammare betraktelse av fenomenet HYBRIS - det som Mårten
kallar vår tids nya folksjukdom.

Vi blir allt självgodare och mer självupptagna och har gått från ett VI-samhälle till ett JAG-samhälle. Allt fler har fått för sig att hela världen snurrar runt just dem själva men livet är inte en monolog. Det finns en anledning till att vi har TVÅ öron och EN mun tror jag. Att både gå på djupet med och skoja kring varför och konsekvenserna av det känns både väldigt i tiden och enormt kul och spännande. Det kanske låter som om HYBRIS och min förra show UNDER YTAN är varandras motsatser men de är mer besläktade än man kan tro. Även denna gång kommer jag försöka så små inspirerande frön om livet i folks huvuden.
- Mårten Andersson

Hybris blir en härlig mix av det Mårten tycker mest om - imitationer, spirituella betraktelser, publikinteraktion, en hel del inspirerande tankar och såklart - en stor mängd hybris. För #allaharhybris.

Innan föreställningen uppträder en supportkomiker och längden är ca 2h inkl paus.

Barförsäljningen är öppen från kl 18:30!

Elite Stora Hotellet lämnar 10% rabatt på övernattning till dig som gästar Mårten Anderssons Hybris den 14 oktober. Lyxa till det lite extra och förläng kvällen med en god natts sömn och njut av vår välsmakande frukostbuffé dagen därpå.

Sagt om Hybris:

”Får publiken att vrida sig av skratt. Mårten Andersson har en fenomenal förmåga att improvisera och interagera med publiken” – Eskilstunakuriren

”Han har med sig publiken från första stund” Nya Wermlands tidningen

”Sjukt roliga skämt, tänkvärda funderingar & fantastiska imitationer” – Ola Lustig, NRJ

”Anderssons extremläspande Jamie Oliver går helt klart till imitatörhistorien” – Arbetarbladet

”Riktigt roligt!” – Gefle Dagblad

Producent & Arrangör: Wisetime Entertainment


Insläpp kl 18.30
Spellängd ca 2h inkl paus
Åldersgräns: 18 år, EJ ok för yngre i målsmans sällskap.

Datum / Tid

fredag, 14 oktober 2016 kl: 19:30

Plats

Örebro, Elite Stora Hotellet

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

0kr - 355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad