Menu

Mustasch + The Last Band

Örebro

Frimis Salonger Örebro
lördag, 22 februari 2020 kl:20:00

Med det tionde albumet i hand gör sig Mustasch redo för ännu en turné på hemmaplan. I vår återvänder våra svenska rockgiganter från den stundande Europaturnén för att möta sina svenska fans under Killing It For Life Tour.


Rockfavoriterna är tillbaka! I fredags släppte Mustasch sitt första album på eget skivbolag. Det är deras andra album som släpps på kort tid men denna gång har bandet haft möjlighet att enbart lyssna till sig själva när det kommer innehållet på albumet. Det resulterade i åtta låtar rakt från själ och hjärta. Mer Mustasch helt enkelt.


Med på albumet finns bland annat senaste singeln ”Before A Grave” som bär det tunga men livsviktiga budskapet om kampen mot självmord bland män. Låten stöttar kampanjen #whatiswrong som bandet startade i våras i samband med släppet av låten ”What Is Wrong”. Hittills har kampanjen samlat in hundratusentals kronor till stödorganisationen Mind.


Just nu är Mustasch ute på en fullspäckad europaturné tillsammans med Motorjesus och svenska DYNAMITE. I slutet av januari återvänder de till Sverige och Norden för vårturnén ”Killing It For Life Tour”.


Mustasch
18 år

Datum / Tid

lördag, 22 februari 2020 kl: 20:00

Plats

Örebro, Frimis Salonger Örebro

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad