kl: 18:30

Hoffmaestro + Looptroop Rockers

Frimis TrädgårdDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hoffmaestro + Looptroop Rockers
18 år

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-14 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Hoffmaestro

Hoffmaestro, Highway man på Spotify

The Storm

Highway man

Hoffmaestro, Young Dad på Spotify

The Storm

Young Dad

Hoffmaestro, So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy] på Spotify

The Storm

So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]

Hoffmaestro är en svensk musikgrupp från Stockholm.


Bandets genombrott kom med generationsfilmen Stockholm Boogie, som gick upp på landets biografer år 2005. De stod själva för manus, regi och inte minst soundtracket, med bland annat ledmotivet ”Desperado”.


Under de påföljande åren släpptes två EP:s och ett fullängdsalbum ”The Storm” under Warner Music. Bandet grammisnominerades för videon till singeln ”Young dad” och låtar som ”Highway man”, ”So do you (Slimi Jimi bubby boy) och ”Seize the day” blev stora internethits.


”Skank-a-tronic Punkadelica Tour” 2010 inleddes på Globen Annexet i Stockholm och fullängdsalbumet ”Skank-a-tronic punkadelica” släpptes under bandets egen label ”Chraamofon” den 4 oktober 2010 och gick rakt in på Itunes albumlistas förstaplats.


I december 2011 gjorde Hoffmaestro låten "Your Ways" i samarbete med alla som ville vara med och bidra till den. Många bidrag kom in. Detta gjordes i samband med välgörenhetskampanjen Musikhjälpen i Sveriges Radio P3. "Your Ways" släpptes sedan som ett singelspår.


Singeln "Round It Goes" blev en hit på Trackslistan i november 2010 med plats 9 som bästa placering. Nästa singel blev "Memories In Blue" i mars 2011, gick in på Svensktoppen den 19 juni 2011 där den blev en långliggare till och med 8 januari 2012.


I maj 2013 släpptes "Dreams" som är första singeln till 6-spåriga EP:n City Hut Sessions pt.1 som släpptes 19 juni 2013.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook