Menu

Messiah Hallberg - Scener ur ett ”äktenskap”

Örebro

Hjalmar Bergman Teatern
fredag, 20 september 2019 kl:20:30

Messiah Hallberg tar nya standupshowen Scener ur ett ”äktenskap” på Sverigeturné


Datum: 20 september
Showstart: 20:30
Längd: 90 min, ingen paus
Biljettpris: 365 kr


En av Sveriges starkaste humorröster ger sig ut på sin andra soloföreställning. Efter att ha turnerat med kritikerrosade Den missförstådde profeten och blivit utsedd till årets manliga komiker 2018 följer han nu upp med en självutlämnande och naken standupshow om tvåsamhet. Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop har premiär i Örebro den 20 september.


Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en del av den svenska humoreliten. Han har setts i såväl Parlamentet som Finaste familjen och klev nyligen in som ny programledare för Vakna med NRJ. Hans första soloföreställning Den missförstådde profeten lovordades av kritikerna över hela landet. I den gjorde han upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på standupscenen. Temat för den nya showen är kärlek, hat och relationer där Messiah utgår ifrån sitt eget förhållande.


- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.
Scener ur ett ”äktenskap” har premiär i Örebro den 20 september 2019 och besöker 14 städer under hösten.

Datum / Tid

fredag, 20 september 2019 kl: 20:30

Plats

Örebro, Hjalmar Bergman Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 365

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad