Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Svante möter Beppe Wolgers

Hjalmar Bergman TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Svante möter Beppe Wolgers är en intim och personlig föreställning där Svante Thuresson framför många av Beppe Wolgers mest älskade texter.
Med Beppes egna ord berättar Svante Thuresson om dennes uppväxt, tankar och liv. Med humor och värme kommer publiken nära textförfattaren, poeten och människan Beppe.
På scen ser vi också Claes Crona Trio och tillsammans ger de oss sina tolkningar av låtar som Sakta vi går genom stan, Vinter i skärgår'n och Monicas vals.


Svante Thuresson är en av Sveriges främsta jazzsångare med en lång karriär bakom sig. Hans repertoar är bred och han har under åren framfört texter och sånger av bland andra Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.


Claes Crona Trio har spelat och turnerat med artister som Lill Lindfors, Putte Wickman, Viktoria Tolstoy, Vivian Buczek samt en mängd amerikanska artister och musiker.


Beppe Wolgers företräds av Colombine Teaterförlag
Medverkande
Svante Thuresson, texter och sång
Claes Crona, piano
Hans Andersson, bas
Johan Löfcrantz Ramsay, trummor


Konstnärligt team
Claes Crona och Svante Thuresson


Producent: Riksteatern


Längd: Ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: